V domu Štefana Küzmiča v Puconcih je potekala motivacijska delavnica lokalnih turističnih ponudnikov, na kateri so udeleženci lahko slišali o primerih dobre prakse, na primer, kdaj bo turistični projekt uspešen, o primerih povezovanja turističnih ponudnikov v Savinjski dolini, ponudbi turističnih izdelkov in prednostih, ki jih imajo pri tem lokalni ponudniki. O teh temah so predavali Mojca Makovec Haložan, Marko Slapnik in Gabrijela Starešič Fras, sam projekt pa je predstavil njegov koordinator Bernard Goršak.

 

Župan občine Puconci Ludvik Novak je v pozdravnem nagovoru spomnil, da smo imeli pred desetletji na našem območju t. i. železno zaveso, zdaj pa se je to spremenilo in smo lahko ponosni, da smo pravzaprav v središče Evrope, saj so prestolnice Dunaj, Zagreb, Ljubljana in Budimpešta od nas oddaljene le kakšnih 200 kilometrov, zato je prav, da ljudem iz teh mest predstavimo našo bogato ponudbo.   

S projektom, katerega vodilni partner je Televizija As oziroma podjetje Prak iz Murske Sobote, nameravamo povečati turistično privlačnost območja med Muro ni Rabo na osnovi zaščite elementov kulturne in naravne dediščine. 

Sledite nam


youtube  facebook


Kontaktirajte nas

TV AS Murska Soboota
PRAK d.o.o.
Gregorčičeva ulica 6
SI-9000 Murska Sobota

  02/521 30 30
  02/521 30 31
  

Kje smo

kjesmo