Komandir PP M. Sobota Tomislav Habulin

Policisti  zaključili  preiskavo  množične  kršitve javnega reda in miru na murskosoboškem Urgentnem centru, izjava za javnost Tomislav  Habulin,  komandir Policijske postaje Murska Sobota je v današnji izjavi  za  javnost  predstavil informacije o zaključeni preiskavi množične kršitve javnega reda in miru na murskosoboškem Urgentnem centru.

V Moravskih Toplicah je zadišalo po morju, saj je TIC Moravske Toplice minulo soboto v Športnem parku Terme 3000 v Moravskih Toplicah pripravil Večer najlepših dalmatinskih pesmi s Klapo Maslino in Klapo Romanso, za morsko kulinarično ponudbo pa so poskrbeli predstavniki Term 3000 in predstavniki mesta Biograd na Moru – s slednjim je Občina Moravske Toplice pobratena že skorajda desetletje.

V četrtek, 10. oktobra 2019, ob 10. 30 se je zgodil še en pomemben dogodek v okviru praznovanja 100-letnice Gimnazije Murska Sobota: postavitev lesenih skulptur, ki simbolizirajo štiri področja našega izobraževanja, to so naravoslovje, družboslovje, šport in kot celota umetnost. 

Aeroklub Murska Sobota je uspešno organiziral in zaključil Državno prvenstvo v padalskih skokih in tako potrdil sloves dobrega organizatorja letalskih prireditev. Pomurska regija dokazuje, da z naravnimi danostmi ter s svojo turistično in letalsko infrastrukturo mogoča letalski šprtne prireditve, ter letalski turizem ob v zadovoljstvo letalcev in tekmovalcev na teh prvenstvih. Prvenstva se je udeležilo 25 tekmovalcev iz vse Slovenije, ki so soboto 14.10. in nedelji 15.10. v osmih serijah iskali najboljšo ekipo v državi.

Sledite nam


youtube  facebook


Kontaktirajte nas

TV AS Murska Soboota
PRAK d.o.o.
Gregorčičeva ulica 6
SI-9000 Murska Sobota

  02/521 30 30
  02/521 30 31
  

Kje smo

kjesmo