IMG 6330.jpg

Po uspešno zaključenem kolesarskem Maratonu treh src se v ŠD Radenci pospešeno pripravljajo na že 22. izvedbo Maratona Bioterme Mala Nedelja, rekreativnega kolesarskega maratona po Prlekiji. Rekreativci se bodo v nedeljo, 13. avgusta, zapeljali po treh različno težavnih, a slikovitih progah. Več informacij in ugodnejše predprijave na spletni strani www.kose-radenci.si.

Start in cilj bosta na parkirnem prostoru Bioterm Mala Nedelja, po maratonu in topli malici ter zabavi ob živi glasbi pa se boste lahko sprostili še v bazenih, saj vam na dan prireditve Bioterme Mala Nedelja ponujajo brezplačno kopanje.

Aktivni družinski izlet

Družine lahko kolesarski Maraton Bioterme izkoristite za aktivno preživljanje prostega časa.

Najprej se udeležite ravninskega družinskega maratona, kjer vas bo dobrih 20 kilometrov dolga proga popeljala okoli Gajševskega jezera, preostanek dneva pa preživite v Biotermah Mala Nedelja.

Bolje pripravljeni rekreativci lahko izbirate med malim, 45 kilometrskim maratonom z dvema vzponoma, in velikim maratonom, na katerem boste v 68 kilometrih premagali tri vzpone. V obeh primerih tudi vzpon čez Železne dveri.

Ugodne predprijave le še ta teden

V kolesarski sekciji Športnega društva Radenci pravijo, da je kolesarstvo »šport, ki je primeren za mlado in staro, za rekreativce in tudi tiste, ki le občasno sedete na kolo«, zato vas vabijo, da se hitro prijavite in lepote Prlekije spoznate kar na dveh kolesih. Ugodnejše predprijave potekajo le še do 6. avgusta, prijava pa bo mogoča tudi na dan prireditve.

Vir: Športno društvo Radenci 

Sledite nam


youtube  facebook


Kontaktirajte nas

TV AS Murska Soboota
PRAK d.o.o.
Gregorčičeva ulica 6
SI-9000 Murska Sobota

  02/521 30 30
  02/521 30 31
  

Kje smo

kjesmo