Finalni turnir Labda lige

Konec tedna si lahko v Beltincih ogledate dvoboje najboljših ekip v odbojki na mivki iz letošnjega tekmovanja Labda liga 2017, in sicer tako v moški kot ženski konkurenci.

Dvodnevni zaključni turnir bo potekal v petek, 4. 8., in soboto, 5. 8., v Športnem parku Beltinci oziroma na tako imenovani Beltinski plaži - v Labda beach centru, kjer bo poleg atraktivnih dvobojev najboljših rekreativnih odbojkarjev in odbojkaric na mivki v tem delu Slovenije poskrbljeno tudi za hladno pijačo in mične glasbene takte.

Nekaj o Labda ligi

Labda liga poteka letos peto leto zapored. V tem času se je razvila v zelo prepoznavno in kakovostno rekreativno tekmovanje, v katerem sodelujejo tekmovalci iz celega vzhodnega dela Slovenije.

V začetku je šlo za druženje rekreativcev, sčasoma pa so k sodelovanju privabili najboljše rekreativne igralce odbojke na mivki in tudi kakega dvoranskega odbojkarja. V ligi sodeluje tudi nosilec srebrne medalje iz zadnjega evropskega prvenstva v odbojki Uroš Pavlovič in še številni drugi aktivni igralci ter kar nekaj »upokojenih« odbojkarjev, ki poskrbijo tudi za atraktivne vložke in zabavo gledalcev.

Tekmovanje vsako leto poteka od začetka junija, zaokroži pa se tradicionalno prvi konec tedna v avgustu, saj se kasneje že začne pripravljalno obdobje za najboljše igralce v njihovih matičnih klubih. Konkurenca za uvrstitev na finalni turnir je letos še posebej močna v moški konkurenci, saj je bilo v ligo prijavljenih kar 15 ekip. Pri ženskah pa se je za osem najboljših mest potegovalo 10 ekip.

Vir: Društvo Labda

 

 

 

Sledite nam


youtube  facebook


Kontaktirajte nas

TV AS Murska Soboota
PRAK d.o.o.
Gregorčičeva ulica 6
SI-9000 Murska Sobota

  02/521 30 30
  02/521 30 31
  

Kje smo

kjesmo