Foto: Janez Kovač

V Brežicah se je minuli vikend odvilo 4. odprto državno mažoretno prvenstvo v sodelovanju Mažoretne zveze Slovenije in Športno kulturnega društva mažoretke Dobova, na katerem je tekmovalo preko 700 tekmovalk iz 16-tih društev. Dekleta iz Društva mažoretk Bakovci so tekmovala v kategoriji junior palica in prvi korak.

Dvo-dnevno tekmovanje se je prvi dan začelo s tekmovanjem v paradi in nadaljevalo drugi dan s tekmovanjem v figurativi ter tekmovanju najmlajših mažoretk v kategoriji prvi korak.

Odlično 4. mesto!

Bakovske mažoretke so osvojile odlično 4. mesto v kategoriji junior ter dokazale, da se lahko začnejo kosati z najboljšimi ekipami v državi.

Foto: Janez Kovač

Zlate in bronaste!

V kategoriji prvi korak so imele 2 predstavnici, ki sta osvoji zlato in bronasto medaljo.

Naslednje leto je gostitelj zopet Murska Sobota!

Vsako leto se na razglasitvi rezultatov simbolično preda zastava zveze naslednjemu organizatorju. Naj vas spomnimo, da je Društvo mažoretk Bakovci v sodelovanju z zvezo organiziralo 1. odprto državno prvenstvo. Ker so se izkazali kot odlični gostitelji, so se ponovno opogumili ter prevzeli odgovornost za organizacijo. Zastavo je prevzela predstavnica Mestna občine Murska Sobota, mestna svetnica ga. Nives Cajnko, ki je zbrane nagovorila ter jih povabila v naslednje leto v Mursko Soboto.

Sledite nam


youtube  facebook


Kontaktirajte nas

TV AS Murska Soboota
PRAK d.o.o.
Gregorčičeva ulica 6
SI-9000 Murska Sobota

  02/521 30 30
  02/521 30 31
  

Kje smo

kjesmo