Murska Sobota, 12. november 2018 – Drsališče bo letos postavljeno na novi lokaciji – v Drevoredu Martina Luthra. Drsališče v drevoredu Martina Luthra bo pravokotne oblike, umeščeno med obe liniji dreves in bo merilo okrog 600 kvadratnih metrov.

Ob drsališču bo prostor za obratovalni in servisni del, mesto za izposojo drsalk in prostor za pripravo drsalcev. Izbrani izvajalec bo imel ob drsališču tudi svoj gostinski objekt. Kot minula leta bo zagotovljeno brezplačno drsanje za občane Mestne občine Murska Sobota in nepridobitne institucije s sedežem v mestni občini.
Začetek obratovanja drsališča je predviden na dan, ko v središču mesta poteka tradicionalno Mikloševo senje, 6. decembra 2018. Ta dan bomo v mestnem središču prižgali praznično razsvetljavo, še posebej praznično okrašen in osvetljen bo tudi Drevored Martina Luthra.

Dnevni čas obratovanja bo od 10. do 22. ure oziroma v dovoljenem obratovalnem času vse dni v tednu, tudi med prazniki in prostimi dnevi. Drsališče bo obratovalo do 24. februarja 2019.
Dogajanje ob drsališču bo od otvoritve in vse do božiča popestril glasbeni in animacijski program za odrasle in najmlajše. Do Božičnega sejma, ki bo od 20. do 22. decembra bo poskrbljeno tudi za pestro gostinsko ponudbo v prazničnih hiškah ob drsališču.

Sledite nam


youtube  facebook


Kontaktirajte nas

TV AS Murska Soboota
PRAK d.o.o.
Gregorčičeva ulica 6
SI-9000 Murska Sobota

  02/521 30 30
  02/521 30 31
  

Kje smo

kjesmo