Murska Sobota, 30. 1. 2019 – Klub prekmurskih študentov v okviru projekta Infobus v petek, 15. 2. 2019, organizira prevoz v univerzitetno mesto Ljubljana na obisk informativnih dnevov z vodenjem in informacijsko pomočjo kolegov študentov.

V začetku februarja bodo za dijake četrtih letnikov, bodoče bruce, potekali informativni dnevi. Zadnjih nekaj let v Klubu prekmurskih študentov v okviru projekta Infobus dijake odpeljejo v univerzitetno mesto Ljubljana na obisk informativnih dnevov z vodenjem in informacijsko pomočjo kolegov študentov. Študentje, ki bodo prisotni na avtobusu, bodo z veseljem odgovarjali na vsa vprašanja dijakov v zvezi s študijem in pojasnili, kaj bo zanje pomembno, ko bodo oktobra postali študentje. Avtobus bo z avtobusne postaje Murska Sobota odpeljal v petek, 15. 2. 2019, ob 6.30. Predviden povratek pa bo med 18. in 19. uro z glavne avtobusne postaje v Ljubljani.

Cena prevoza za člane Kluba prekmurskih študentov v eno smer je 8 evrov, v obe smeri pa znaša cena prevoza 10 evrov. Za nečlane je cena povratne vozovnice 15 evrov, za enosmerno pa je potrebno odšteti 13 evrov. V kolikor želijo dijaki kupiti vozovnico po članski ceni, morajo s seboj prinesti potrdilo o vpisu in izpolniti pristopno izjavo. Članstvo v Klubu pa ob cenejši karti za Infobus prinaša še mnogo drugih ugodnosti, ki jih ponuja KPŠ. Vsi zainteresirani se lahko prijavijo na Mladinskem servisu v Murski Soboti, ob prijavi pa je potrebno poravnati ceno prevoza. Račun, ki ga udeleženci prejmejo ob plačilu, je potrebno shraniti, ker služi kot potrdilo za prijavo. Nekaj dni pred odhodom bodo prijavljeni dijaki dobili elektronsko pošto z vsemi pomembnimi podatki.

Cena je subvencionirana. Del stroškov prevoza in vodenja krije Klub prekmurskih študentov. Za vsa dodatna vprašanja lahko pokličete na telefonsko številko 041 835 235 ali pošljite e-mail na naslov . Rok za prijavo je 13. 2. 2019 oziroma do zapolnitve mest.

Sledite nam


youtube  facebook


Kontaktirajte nas

TV AS Murska Soboota
PRAK d.o.o.
Gregorčičeva ulica 6
SI-9000 Murska Sobota

  02/521 30 30
  02/521 30 31
  

Kje smo

kjesmo