Zdravstveni dom Murska Sobota v okviru projekta »Nadgradnja in razvoj preventivnih programov ter njihovo izvajanje v primarnem zdravstvenem varstvu in lokalnih skupnostih« razpisuje 220 brezplačnih delavnic in svetovanj za promocijo zdravja med zaposlenimi. Kandidirajo lahko vsi delodajalci, ki delujejo na področju občin, ki jih ZD Murska Sobota pokriva. 

Razpisanih je 220 delavnic in svetovanj za promocijo zdravja med zaposlenimi iz sledečih področij: zdrav življenjski slog, prehrana, gibanje, tehnike sproščanja, stres, dejavniki tveganja. Delavnice in svetovanja bodo do konca leta 2019 na sedežu delodajalcev izvajali strokovnjaki Centra za krepitev zdravja Murska Sobota. Za delodajalce in zaposlene so delavnice brezplačne. Seznam in opis vseh delavnic je objavljen na spletni strani ZD Murska Sobota: https://www.zd-ms.si/

 

Rok za prijave je 15.4. 2019

Zainteresirani delodajalci izkažejo svoj interes s prijavo. Prijave CKZ sprejema do 15.4.2019 oziroma do zapolnitve kapacitet. Prijavijo se lahko vsi delodajalci, ki delujejo na področju občin, ki jih ZD Murska Sobota pokriva (Murska Sobota, Beltinci, Cankova, Tišina, Grad, Hodoš, Šalovci, Gornji Petrovci, Kuzma, Moravske Toplice, Puconci, Rogašovci).

 

Delodajalci lahko pridobijo podrobnejše informacije na:

- spletni strani Zdravstvenega doma Murska Sobota https://www.zd-ms.si/

- Centru za krepitev zdravja ZD Murska Sobota: ga. Sandra Gaber Flegar, vodja CKP: ali po telefonu 030 641 514.

 

V sklopu projekta bo nastalo osem oddaj,  v katerih bo predstavljena promocija zdravja med zaposlenimi, ki si jih bodo lahko gledalci ogledali na pomurski televiziji AS. Prva oddaja bo na sporedu že v mesecu aprilu.

 

Sledite nam


youtube  facebook


Kontaktirajte nas

TV AS Murska Soboota
PRAK d.o.o.
Gregorčičeva ulica 6
SI-9000 Murska Sobota

  02/521 30 30
  02/521 30 31
  

Kje smo

kjesmo