IMG 7808

V Gledališču Park v Murski Soboti je potekal dobrodelni dogodek Za prekmurske družine.

Na dogodku so se člani Dobrodelnega društva Pomagajmo odprtih src zahvalili vsem podjetjem in obrtnikom, ki so sodelovali pri ureditvi bivalnih razmer družine z Goričkega, v kateri živi zdaj že 18-mesečna hčerka. Vrednost opravljenih del je bila 20.740,50 evra.

Največ zaslug pri ureditvi bivalnih razmer imata podjetje podjetji ELBO-MA, d. o. o., in gospod Boštjan (vrednost del 6.150 evrov), saj sta v celoti uredila stene in elektriko. Podjetje IVON, d. o. o., Dušan Prejac, pa je poskrbelo za ureditev vodovoda in centralnega ogrevanja. Pri obnovi so pomagale fizične osebe z donacijo 265 evrov ter raznim pohištvom in opremo. Člani Dobrodelnega društva Pomagajmo odprtih src in Škofijska karitas Murska Sobota so prispevali denar v znesku 240 evrov.

Material za ureditev hiše so prispevali: Teo-ten, d. o. o., Mavi, d. o. o., Občina Puconci (priključek vodovoda), ISOMAT, Varis Lendava (70 m2 ploščic), Mizarstvo FM, d. o. o., ter s tlaki podjetje Marjan Vidonja, s. p. - Estrihi Mario. Vsem podjetjem in posameznikom se ISKRENO ZAHVALJUJEJO za pomoč.

Zahvalili so se tudi Anini zvezdici Pomurje, s katero zelo uspešno in redno sodelujejo, da so priskočili na pomoč s hrano.

Čeprav odziv na prireditev ni bil velik, verjamejo, da bodo lahko pomagali tudi drugim družinam v naši neposredni okolici, ki še vedno živijo brez vode in elektrike.

Sledite nam


youtube  facebook


Kontaktirajte nas

TV AS Murska Soboota
PRAK d.o.o.
Gregorčičeva ulica 6
SI-9000 Murska Sobota

  02/521 30 30
  02/521 30 31
  

Kje smo

kjesmo